Kinderen die houden van zingen, dansen en acteren kunnen ook dit seizoen weer terecht bij Het KLEIN Toneel in De Oude School in Dordrecht. Bij de Junior Theaterschool krijgen kinderen in hun eigen leeftijdscategorie op hun eigen niveau lessen spel, zang en dans aangeboden. Komend seizoen (2020/2021) wordt er gerepeteerd aan de musical ‘Into the Woods’, welke op 11 juni 2021 in première gaat.

'Into the Woods' vertelt het verhaal van een onnozele bakker en zijn kordate vrouw die met een onmogelijke opdracht het bos worden ingestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het 'Lang En Gelukkig' waar iedereen op hoopt?

De muziek en liedteksten zijn van Stephen Sondheim (West Side Story), het verhaal van James Lapine en de Nederlandse vertaling van Koen van Dijk.

Regie: Dico Verschure

Zang: Monique van der Ster

Dans: Lidewij Bouter

Helaas is het niet meer mogelijk om je op te geven voor deze training/productie, wij hopen je bij de volgende training/productie te mogen verwelkomen of uiteraard bij de voorstelling van INTO THE WOODS!

Draai je telefoon om de website te bekijken.